Gorzsas Ferenc kérdése:
Nikon d3200 hoz passzol-e az Nikon AF-S DX Nikkor 55-300 mm. Vagy a gép gyenge hozzá?
Figyelt kérdés
Igazábol a problémám az hogy alap objektivom van és a gyermekemröl nem tudok közeli fotót késziteni mert tul közel kell menjek hozzá és akkor már elveszi a figyelmét és nincs meg a spontán pillanat..Vagy esetleg vmi ajánlás??/abszolult kezdő fotós vok:-(/2015. dec. 17. 20:44
1/4 anonim válasza:
Ferikém, hát akkor miért vettél egy ilyen drága és bonyolult gépet? Nem lett volna egyszerűbb egy kompakt gép?
Persze értem én, a szomszédnak is ilyen volt.
Egyébként passzol hozzá, csak arra figyelj, hogy legyen elég fény, mert ez nem egy túl fényerős objektív.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitsèged. ..../Nem a szomszèd miatt van!!!/Egy baràtomtol kaptam a gèpet születèsnapomra./mondta: ha beleszerelmesedsz nem lesz olcsò/Mindegy az objektívet màr megvettem ha mèg azt meg tudnàd irni melyk fèny /izzo/jò egyàltalàn a fotòzàshoz plusz a szemnek is megköszönnèm........../a lakàsba gondolom/
2015. dec. 18. 21:50
3/4 anonim válasza:
Izzó semmilyen. Persze vannak 5000-5500 Kelvines állandó fényű izzók de azok egyrészt marha drágák másrészt elég sok kell belőle hogy elég fényt adjon.
Vakut szokás használni, szoftbox-szal, és lehetőleg minimum kettőt... Valóban nem olcsó.
4/4 anonim válasza:
Bármelyik izzó jó, csak fényképezés előtt "le kell venni" a fehéregyensúlyt, amely a használati utasítás szerint végzendő tevékenység.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!