Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Több kérdés3m lenne:1. Milyene...

Több kérdés3m lenne:1. Milyenek a képeim? 2. Milyen dslr gépet vegyek?

Figyelt kérdés

Hobbi fotós vagyok, de nagyon szeretném fejleszteni magam, hogy magasabb szintre lépjek, illetve alkalmakként eseményeken is fotózhassak.

Viszont, nem igazán értek még a gépekhez minőségileg, ebben szeretném a segítségeteket kérni.

Itt van pár képem: [link] nincsenek szerkesztve, csak kb kettőn közülük mélyítve vannak a színek.

Most egy Canon Powershot Sx 510 Hs gépem van, nagyon szeretem benne,hogy 30x-os zoomja van és tudok vele állatokat is fényképezni.

Legfőképp ilyen képeket szeretek csinálni(mint a linkben szereplőek) de ugyanakkor portrékat is.

Melyik lenne a számomra megfelelő gép? Illetve milyen obi?

Előre is köszönöm.

18L

2015. dec. 12. 12:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem megvan a jogsim, szeretnék autót vásárolni, milyet vegyek? Ha ezt kitalálod én is válaszolok.
2015. dec. 12. 13:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezek olyan kicsik, hogy semmit nem lehet róluk mondani. Ja, de: a mókus háttere ki van égve.

A neked megfelelő gép pedig az lesz, amit meg tudsz fizetni. A belépő szintű dslr gépek között nincs lényeges tudásbeli különbség. Vedd azt, amelyiknek tetszik a menüje, amelyik jobban kézreáll. Vagy vegyél használtan egy pár éves vázat, így még több pénzed marad objektívekre.

Hogy milyenre, azt neked kell tudni. Talán a klasszikus 50 mm f1.8 jól jöhet, és egy tele?

2015. dec. 12. 16:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Kérdés: miért akarsz gépet váltani? Mit nem tud a mostani?
2015. dec. 13. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!