Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Hogyan kezdjek el fotózni?...

Hamis Velociraptor kérdése:

Hogyan kezdjek el fotózni? Hogyan szerezzek szaktudást a fényképészetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A tanácsotokat szeretném kérni.

Szeretnék elkezdeni fotózni, minél jobban beleásni magam ebbe a külön művészeti ágba és megtanulni a legapróbb részleteit, és különböző módszereit.

Viszont semmiféle alaptudásom nincs a fényképészetet illetően.

Nem tudom, hogy milyen fényképezőgépet vegyek először is, nem tudom, egyáltalán milyenek vannak, vagy milyen tulajdonságaik alapján lehet megkülönböztetni őket.

Mitől jó egy gép és milyen tulajdonsága alapján tudok vele jó és minőségi képeket gyártani?

Milyen könyvet kezdjek el olvasni, ha teljesen kezdőként alaptudást, majd később valamiféle professzionalizmust szeretnék elérni ebben az ágazatban?

Válaszokat előre is köszönöm.

2015. okt. 25. 15:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Jó, hát némi meglepetéssel tapasztalom, hogy van, akinek elég a minimálbér, én bármikor eddig kiálltam volna az utcára szolidaritásból a minimálbér emelésének ügyében - de eztán örömmel nem teszem, unalmas kint toporogni.

A másik feléhez is volna megjegyzésem, mivel maga a nyugdíjra és TB-re befizetett pénz elvisz majdnem annyit, mint a havi elvert összeg, de nem teszem meg, mert gondolom ezeket nem számoltad bele.

2015. okt. 30. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!