Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mennyit ér egy használt Nikon...

Mennyit ér egy használt Nikon D30?

Figyelt kérdés
AF-S 18-55 ED II Lencsével?

#Nikon #ér #AF-S 18-55 ED II
2015. okt. 8. 14:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Expo ill állapotfüggő.
2015. okt. 8. 14:09
 2/6 A kérdező kommentje:
18 ezer expo
2015. okt. 8. 14:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Nikon D30???
2015. okt. 8. 16:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Az engem is érdekelne hogy milyen az s nikon d30-as
2015. okt. 8. 17:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Rengeteg gépet néztem, és már belezavarodtam, az a Nikon valójában Canon.
2015. okt. 8. 17:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Ahhoz viszont nincs AF-S objektív, de az EF-S se jó.

Nekem volt régen olyan gépem. Nagyon korrekt, de mai szemmel már lassú gép és a 3 megapixel sem túl vonzó.

A képminősége ettől függetlenül nagyon jó.

Arra jó, hogy a fotózás alapjait megtanuld vele, de sokkal többet kínáló, fürgébb gépek vannak már a piacon. Nem támogatja az EF-S lencséket sem, így gondban leszel az olcsó nagylátószögű alap zoom terén.

Másfél éve a 10D ment 20-25 ezer körül használtan, pedig az kettővel újabb generáció.

15-nél többet nem adnék érte.

Igazából az ilyen matuzsálemeknek már annyi az ára, amit az eladó nem szégyell elkérni és a vevő még hajlandó kifizetni. Ez lehet 5 ezer forint is, de akár 25 ezer is.

2015. okt. 8. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!