Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » A kamerás droidokat milyen...

A kamerás droidokat milyen meszire lehet elreptetni?

Figyelt kérdés
van egy gyümölcsösünk ami kb 3-4 km re van az otthonunktól. jó lenne ha le tudnánk droiddal is ellenőrizni hogy jár e benne tolvaj
2015. szept. 29. 15:16
 1/9 A kérdező kommentje:
ja DRÓN .... ok éjsdzakai műszak márnapja én igy szeretlek
2015. szept. 29. 15:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Átlag 6-10 percet tudnak repülni egy feltöltéssel, szóval nem lenne jó neked
2015. szept. 29. 15:27
 3/9 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen kamerás drón.

Az egyszerűbbek néhányszor 30-100 méterre repülnek, a jobbak több kilométerre.

A Phantom 3 simán hoz 5-6 km-t.

2015. szept. 29. 19:15
 4/9 anonim ***** válasza:

Olyan repülővel, ami képes a kamera képét a földre sugározni, így az alapján lehet irányítani, azzal 3km-re sikerült eltávolodni, ott visszafordította az automatika, mert megszakadt a jel, és van benne egy funkció ilyenkor, a kiindulási pont felé fordítja vissza a gépet.

Azt azért érdemes tudni, hogy a távolság rengeteg mindentől függ, tehát erre kb tök alkalmatlan lesz, a drón helyett inkább a kamerát érdemes oda telepíteni. Amúgy meg, a tolvaj észreveszi a drónt, akkor 3x lelép, mire te megteszed a 3-4km-et.

2015. szept. 29. 19:38
 5/9 A kérdező kommentje:
lehet hogy lelép de ez egkis falu , és a tolvajok mindig helyiek és még ám nem kissebség
2015. szept. 29. 23:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Drónokkal foglalkozok egy ideje már! Amennyibe egy ilyen "játékszer" kerül abból tudsz fogadni egy biztonsági őrt aki 2-3óránként körbe bicajozza a gyümölcsöst.
2015. szept. 30. 00:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez mondjuk nagyon nem igaz, hogy egy ilyen drón árából biztonsági őrt lehet fogadni.

Egy olyan repülő, aminél a kamera képét képes visszaküldeni 100 ezer forintból megvan, természetesen az esetben, ha összevásárolod a komponenseket, és magad rakod össze (nem nehezebb, mint egy legót megépíteni, egy snccernél és egy kombinált fogónál nem kell bonyolultabb szerszám sem hozzá, tehát nem arról beszélünk, hogy csak jól felszerelt műhellyel lehet belevágni), nem pedig úgy, ha megveszed valamelyik neves gyártó out of the box darabját

2015. szept. 30. 06:16
 8/9 anonim ***** válasza:

Az vagyok aki szerint biztonsági őrt is fogadhatsz.

Azért arra befizetek, hogy otthon hogy raksz össze egy olyan gépet fillérekből ami tud 4km-re értékelhető mondjuk HD felbontású videót küldeni. Azt is megnézem ahogy egy ekkora költségvetéssel hogyan oldod meg az irányítást. Ilyen távolság mellett már illik a drónnak dedikált csatornán kommunikálni a controllerel. De mivel nem szobában akar vele repkedni ezért kizárható az összes kisméretű drón. Maradnak csak a tenyleg nagyok. Nem rossz dolog ha nem fújja el a szél. Ezek mellé van még több száz dolog, kezdve azzal, hogy ha értékelhető képet akar akkor meg kell oldani a rezgés csillapítást, de folytathatjuk ott is, hogy az irányítás se olyan egyszerű mint ahogy elképzelitek.

De persze lehet én vagyok a tudatlan.

2015. szept. 30. 06:42
 9/9 anonim ***** válasza:

hobbyking? :)

Kicsit nézz körül van minden ami kell, de biztos tévedek, és az a gép, ami itt figyel mellettem, az nem is igazi ;)

2015. szept. 30. 07:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!