Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen fényképet csináljak az...

Milyen fényképet csináljak az IDEÁ-hoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A tanár azt a feladatot adta, hogy csináljunk képet az IDEA fogalomhoz, de semmi nem jut eszembe. Tudnátok valamilyen ötletet adni? Köszi

2015. szept. 25. 19:07
 1/4 anonim ***** válasza:
A tanár neked adta fel a leckét, nem nekünk.
2015. szept. 25. 20:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Inspirációt keres, nem azt kérte, hogy csináld meg helyette.

Nekünk anno rajzolni kellett ilyet. Én tárgyakat raktam egymásra úgy, hogy a falra vetített, átfedő árnyékuk valami teljesen mássá olvadjon össze. Persze grafittal ezt könnyebb megoldani, mint fényképezővel, de talán ad ötletet. A filozófia mögötte Platón árnyék hasonlata, valamint az ideától eltávolodó valóság volt.

2015. szept. 25. 20:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Ötletem sincs:D

Amúgy ez baromi jó ,lehet hogy el kéne gondolkoznod azon hogy tényleg művészeti iskolába kellene járnod?

Most ez olyan mintha elmegyek programozó matematikusnak és az első feladatnál kiteszem ide a kérdést valaki oldja meg helyettem a matekot.

Ha most bárki ad egy fénykép ötletet neked azzal akármit csinálsz már nem a te ötleted lesz.

Ennek a feladatnak a kreativitás a lényege ,gondolom azért adták fel hogy kiderüljön kiknek van alkotói vénájuk és kik iratkoztak be csak úgy a suliba.

Tipp ha nem tudsz semmit akkor csinálj egy képet a nagy semmiről utána vezesd le órán és kész .

A semmi művészetének nagyon nagy keresete van és millió dollárokért kelnek el olyan festmények amiken nincs semmi csak egy szín.

[link]

2015. szept. 25. 22:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Nyilván nem véletlenül adott a tanár ilyen témát, ha a kutyát jelölte volna meg elvárásnak, akkor kb mindenki 2 perc alatt csattint egy képet egy blökiről, elvont fogalmakat viszont értelemszerűen nem lehet lefotózni, így komoly kreativitás kell hozzá, hogy mégis meglegyen.

Próbálj meg azon az úton elindulni, hogy megkeresed a jelentéseit, és a szinonimáit, és elkezded mellé írni, hogy melyikről mi jut eszedbe. Hátha valamelyikről valami olyanra fogsz asszociálni, ami már fotózható, bár a nagyon nyilvánvalótól óvnálak, mert egyrészt, sokan be fogják adni, másrészt pont azt bizonyítod, hogy csak a sablonosban tudsz gondolkodni.

2015. szept. 26. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!