Juice_M kérdése:

Ha telefonon csinálok egy fényképet és utána szeretném nagyítani akkor nem homályosodik el annyira de ha rendszerfotóval készítek egyet és azt szeretném nagyítani akkor az miért lesz homályos már kis nagyításnál is?

Figyelt kérdés

2015. aug. 2. 00:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha a rendszerfotó alatt a képernyőmentést érted, akkor azért, mert a fényképnek nagyobb a felbontása. A screenshot meg akkora felbontású, mint a telefon kijelzője.
2015. aug. 2. 03:55
 2/4 anonim ***** válasza:
2015. aug. 2. 03:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Az agyam eldobom. Az előbb nem akarta elküldeni a válaszomat, most egy elküldte egymás után ötször, sőt, még be is linkeltem a kérdés alá a kérdést, amiről fogalmam sincs, hogy történt meg, ugyanis a vágólapon a válaszom volt.
2015. aug. 2. 04:00
 4/4 plasztik@ä ***** válasza:
microsoft lumia 640-em van és instragramrol csináltam rendszerfotót (ami a kijelzön megjelenít azt menti el fényképként) és utána azon szerettem volna nagyítani és nagyon homályos lett.
2015. aug. 2. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!