Milyen bridge fényképezőt vegyek?
lányom nagyon szeret fotózni. Egy kis kompakt gépe van és annál komolyabbat szeretni. Mivel 14 éves úgy gondolom a tükörreflexes gép még túlzás lenne, ezért egy bridge gépet szeretnék.
Sajnos nem nagyon értek hozzá. Mire figyeljek? Melyik paraméterek a legfontosabbak? Milyen márkát vegyek?
az ár 50.000-től max.100.000,-
Láttam olyat ami tetszett 69.000,- Lumix gép volt, meg 59.000,- Panasonic-ot. De -mivel nem értek hozzá- nem tudom mit figyeljek, mi fontos: az optikai zoom? a pixel szám? az ISO?
Olvastam, hogy letezik CMOS lencse, de nem a legjobb. Ha azt meg tudnátok irni szerintetek ebben az árfekvésben milyet keressek és milyen paraméterekre figyeljek nagyon megköszönném.
Utána olvastam fórumokon is...olyanokról írtak, hogy a Lumix hamar merül. Az Olympos lassan exponál (nekem olyan kéne ami gyorsan exponál, mert nagyon szeretne. állatokat fotózni. Jó lenne ha nem lenne teljesen autómata, hogy érezze milyen amikor Ő állít rajta, ha jól láttam ilyen is létezik ami automata és manuális is.
Szóval nagyon megköszönnék egy pár infót.
Pixel szám nem számít semmit. Az ISO sem számít semmit elvileg, bár jellemzően a magasabb ISO fényképezők jobban bírják a magasabb ISO-n való fotózást, zaj nélkül.
"Olympos lassan exponál (nekem olyan kéne ami gyorsan exponál, mert nagyon szeretne. állatokat fotózni. "
Itt meg szerintem kevered a záridővel az exponálást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!