Ha nincs egy vázban fókuszmotor, akkor miért nem lehet megoldani egy olyan gyűrűvel, amiben van?
Ezektől teljesen függetlenül nem lenne rá igény. Mégis ki az ördögnek kéne ilyen?
Ma már minden objektívben van fókuszmotor, az a pár perverz pedig aki régi manuális objektívekkel játszik a modern vázakon, úgyis élvezi a kézzel bütykölést és eszükbe nem jutna közgyűrűvel szórakozni (ami mellesleg beleszólna a képgeometriába).
Na de azért lássuk be, ezek lassan harminc éves obik. És mint írtad, ennek ellenére még neked sem kéne ilyen.
Ezért mondom, hogy egyszerűen nincs igény egy ilyen kiegészítőre.
#6!
Igen, én is ezen a véleményen vagyok.
Egyébként annak ellenére, hogy 30 évesek, nincs velük semmi baj. És mivel a mai napig gyártják őket, én se 30 éves obikat veszek.
Árban meg ott vannak, ahol a fókuszmotoros verzióik, szóval azzal sem nyerne semelyik olcsójános, ha meg lehetne oldani a fókuszmotoros közgyűrű dolgot.
Na igen ez igaz, de ha vannak manuális objektíveim,
akkor miért vennék egy újat több tíz/százezrekért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!