Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Kezdő (hobbi) fényképezőnek...

Kezdő (hobbi) fényképezőnek elég egy Nikon Coolpix l840?

Figyelt kérdés

2015. szept. 4. 22:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen. De számíts arra, hogyha egy kicsit is belemelegszel, elégtelennek fogod találni. Legalábbis, ha táj-, é természetfotózásra akarod használni.
2015. szept. 4. 22:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor irnal jobb fenykepezogepet a (max) 80.000 Ft-os kategoriaban?
2015. szept. 5. 10:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A Max 80k-s kategóriában ez nem egy rossz gép, és a többi vetélytársa sem szignifikánsan mást (persze, egy picit itt jobb, egy picit ott rosszabb, de 80 ezerért nincsenek csodák)
2015. szept. 6. 00:17
 4/10 anonim ***** válasza:

Valamiért sosem tetszettek az elemes fényképezők. A gyári akkus biztos arra a gépre van formázva, amibe beletették.

Nekem Sony DSC HX300-am van. Egyszerű, érthető és magyar menüs.

2015. szept. 7. 11:13
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
Kezdő célokra tökéletes ez a gép de nyilván ahogyan fejlődsz ez már nem lesz elég. Ilyenkor már a DSLR kategóriában fogsz keresgélni ami 100k-nál kezdődik. De ezeket a gépeket kezdő célokra nem érdemes megvenni
2015. szept. 8. 21:02
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Kb. mennyi idő múlva érezném úgy, hogy már új kamera kéne?

2015. szept. 8. 22:57
 7/10 A kérdező kommentje:
új, és jobb*
2015. szept. 8. 22:58
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Erre nem adhat neked senki pontos választ. Rajtad múlik majd.

Lehet, hogy az első képek megnézése után kevésnek érzed, lehet, hogy végig elég lesz.

2015. szept. 9. 12:05
 9/10 A kérdező kommentje:

Rendben.^^

Szerintem ezt fogom megvenni, úgyis még csak ez lenne az első fényképezőgépem.

2015. szept. 9. 20:30
 10/10 anonim válasza:
100%

Én ennyire nem aggódnék a technika miatt. A lényeg úgyis az, hogy megtaláld a jó témákat, és jól fényképezd le ezeket. Amint megszokod a gép adottságait tudni fogod hogyan kompenzálj (távolság, pozíció, fényerősség), majd úgy csinálod a képet hogy jó legyen.

Én nem vagyok profi de legalábbis így gondolom. A világ pénzét el lehet költeni fotózásra de félmilliót vagy többet költsön az akinek ez a munkája és MEGTÉRÜL neki. Az emberek 99%-ának nincs szüksége komoly cuccra. Sőt én inkább várnék legalább fél évet, ha ott is az inger és van pénz nem vennék jobbat, tuti teljen el elég idő hogy ne legyen impulzusvásárlás és biztosan tudja az ember, hogy rá akar többet költeni (ha úgy alakul). Mert lehet, hogy 1 hónap után elkezd viszketni, hogy kéne más de ez általában még nem a szükség. Legalábbis én így szoktam lenni ezekkel a dolgokkal. Ha alszom rá jópárat akkor racionálisabban döntök :)

2015. szept. 11. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!