Kezdő (hobbi) fényképezőnek elég egy Nikon Coolpix l840?
Valamiért sosem tetszettek az elemes fényképezők. A gyári akkus biztos arra a gépre van formázva, amibe beletették.
Nekem Sony DSC HX300-am van. Egyszerű, érthető és magyar menüs.
Köszönöm a válaszokat!:)
Kb. mennyi idő múlva érezném úgy, hogy már új kamera kéne?
Erre nem adhat neked senki pontos választ. Rajtad múlik majd.
Lehet, hogy az első képek megnézése után kevésnek érzed, lehet, hogy végig elég lesz.
Rendben.^^
Szerintem ezt fogom megvenni, úgyis még csak ez lenne az első fényképezőgépem.
Én ennyire nem aggódnék a technika miatt. A lényeg úgyis az, hogy megtaláld a jó témákat, és jól fényképezd le ezeket. Amint megszokod a gép adottságait tudni fogod hogyan kompenzálj (távolság, pozíció, fényerősség), majd úgy csinálod a képet hogy jó legyen.
Én nem vagyok profi de legalábbis így gondolom. A világ pénzét el lehet költeni fotózásra de félmilliót vagy többet költsön az akinek ez a munkája és MEGTÉRÜL neki. Az emberek 99%-ának nincs szüksége komoly cuccra. Sőt én inkább várnék legalább fél évet, ha ott is az inger és van pénz nem vennék jobbat, tuti teljen el elég idő hogy ne legyen impulzusvásárlás és biztosan tudja az ember, hogy rá akar többet költeni (ha úgy alakul). Mert lehet, hogy 1 hónap után elkezd viszketni, hogy kéne más de ez általában még nem a szükség. Legalábbis én így szoktam lenni ezekkel a dolgokkal. Ha alszom rá jópárat akkor racionálisabban döntök :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!