Miért ilyen drágák még mindig a 10 éves kitobjektívek? Nikon d80-hoz keresek, de 20e alatt nem nagyon találni értelmeset. És akkor még hol vannak a fixek, zoom obik?
Ne haragudj, de ha a 20e körüli árat sokallod egy objektívért akkor inkább válts bridge gépre...
Egyébként 20-22e körül mennek a stabis 18-55 kitek, 15-16e körül pedig a vr nélküli 18-55-ök. Amúgy az obik nem avulnak el annyira, ellentétben a vázakkal. Gondolom ezért nem megy le annyira az áruk.
Mivel a D80-ban van vázmotor több lehetőséged is van; pl. 10e körül vannak a 28-80-ak - ami rajzra tán jobb is a 18-55-nél.
Szerintem nézd meg a Nikon adok-veszek fórumot és facebookon több fotós adok-veszek csoport is van. Érdemes ezeket megnézni.
Akár írd meg ezekben, hogy ezt meg ezt keresel és mennyiért - szerintem így hamarabb találsz.
Nekem így sikerült jó áron nikon 70-210-hez jutnom, pedig az aztán itthon elég ritka darab (legalábbis én alig találkoztam ilyennel), pláne hogy, kimondottan az af-d változatát kerestem csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!