Nikon D200 kb.200e expoval felejtős megvenni féláron?
Gyárilag 100 000-et jósolnak neki, szóval készülj fel egy újabb kiadásra, ha megveszed. Persze azt nem tudni erre mikor lesz szükség.
Én pár éve százezerért vettem D200-at 30 000 expóval. Szerettem a masinát, azon tanultam meg a fotózás alapjait, de mai fejjel már azt gondolom, hogy hiába a szupermasszív váz meg a dedikált gombok, ami 10 éve még a profi szint belépő gépe volt, az ma már sok szempontból eléggé elavult. Egy D5200 pl. a legtöbb dologban félkézzel agyonveri. Nem tudom mit értesz félár alatt, de én elgondolkoznék más kamerákon is, ha épp nem sürgős a dolog.
mindenki csak a zárról beszél, de nem csak azért nem. egy gépnél ami ennyit kapott, már nem csak a zárral lehetnek gondok, ugyanúgy veszélyeztetett a kártyaolvasója, és a gombjai, valamint a beépített vaku, ott első sorban a szalagkábel szokta megadni magát az évek alatt. Ezek bármelyike gyakorlatilag gazdasági totálkárt jelent a gépnél.
Egyébként szinte biztos, hogy a zárat 1x már cserélték, 200k expó nagyon ritka, általában csak patyolat stúdió körülmények között lakó gépek szoktak ennek a közelében járni zárcsere nélkül, de még ott sem mindennapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!