Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Elszeretnék kezdeni fényképezn...

Elszeretnék kezdeni fényképezni, legfőképp tájfotókat és a természetben élő állatok érdekelnek. Milyen gépet vegyek hozzá?

Figyelt kérdés
2015. aug. 11. 09:05
 1/8 anonim ***** válasza:
2015. aug. 11. 09:30
 2/8 anonim ***** válasza:

1-es, de kár volt erre pazarolni az idődet. Ennyi erővel azt is leírhattad volna, hogy mit mondjon még el a kérdező. Esetleg nem mindenkinek ugyanaz jut eszébe.

Kezdésnek ehhez egy bridge gép jó lehet, amin van manuális mód, meg viszonylag nagy zoom, mert az állatokhoz nem tudsz közelmenni.

Tájképnél nem lényeg a nagy fényerő, az állatoknál érdekes lehet, hogy ki tudd emelni a háttérből, illetve gyors záridőt tudj használni.

2015. aug. 11. 10:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Tájképnél viszont kell a nagy felbontás.
2015. aug. 12. 09:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Mihez kell a nagy felbontás? Ha kérdező egész falas posztert akar nyomtatni, akkor kell, egyébként nem tudom, mire gondolsz.
2015. aug. 12. 09:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Panasonic FZ-200

24x optikai zoom fix 2.8-as fényerővel

raw formátum

teljes manuális beállítási lehetőségek - a fényerő miatt kategóriájában egyedülálló, érdemes róla tesztfotókat megnézni is.

Kezdetnek szerintem tökéletes lesz!

Ráadásul már kezd kifutó széria lenni, így már mindenhol 100-110e ft körül hozzá lehet jutni - nem rég még dupla ilyen áron adták.

2015. aug. 12. 19:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Megírom a kérdezőnek, miért kell a nagy felbontás.
2015. aug. 12. 20:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Miért csak neki írod meg? Hadd tanuljunk mi is.

Szerintem is egy ilyesmi bridge gép lenne jó a kérdezőnek.

2015. aug. 13. 09:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek az FZ200-zal, én is azt ajánlanám. 2.8 fényerő max nagyításon, stabilizátor tökéletes, fixen áll a kép 24x-esnél is, nagyon ott van! 😊
2015. aug. 16. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!