Első DLSR gép, lovaglás fotózáshoz?
Sziasztok!
Elérkezett annak az ideje, hogy végre megvegyem első DLSR gépem, és lecseréljem a kompakt gépemet. Nekem az elképzelésem egy Nikon D3200-as gép + egy Sigma 70-300mm-es objektív. Utánaolvastam és nagyon sokan írták, hogy gyenge a minősége, szóval akkor tovább keresgélnék. Én egyenlőre 120000 ft-ot adnék ki a gépért. A fényképezőt igazából a lovardába hordanám ki, és lovasokat fotóznék vele, szóval azért szerettem volna egy tele obit, hogy ne kelljen mindig beállnom közvetlen az ugrás mellé, meg versenyen ugye nem lehet bemenni a pályára. :D Szóval milyen gépet ajánlanátok ilyen ár-értékarányban?
Köszönöm előre is mindenkinek a válaszát! :)
a minőségi különbség a fényerőben, rajzolatban, AF sebességben/pontosságban jelentkeik.
a bemozdulás nem az objektív hibája, hanem a túl hosszú záridőé. minden ilyen gyújtótávolságú objektívre igaz, hogy legalább 1/300-ad kell, de minél rövidebb/gyorsabb a záridő, annál kevésbé mozdulnak be a dolgok. ha ezt nem tartod be, akkor a legjobb, legdrágább objektívekkel is ugyanúgy be fog a kép mozdulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!