Van itt valaki aki esetleg ért a fényképezőgépekhez és a fotózáshoz?
szerintem vegyél inkább DSLR-t (vagy MILC-et). az ilyen bridge gépek a létező legrosszabb kompromisszumot jelentik. méretre már akkora, mint egy DSLR, helyet ugyanannyit foglal, ugyanúgy plussz cipelnivaló, viszont tudásban és képminőségben nem ér a nyomába, lehetőséget nem nyújt annyit és még fejleszteni sem lehet, ha rájössz, hogy kéne egy jobb, vagy csak más optika, vagy bármi, cserélheted egyben az egészet.
szerintem vagy válassz egy komolyabb, sokoldalúan használható, fejleszthető DSLR/MILC gépet/rendszert, vagy valami nagyon kompakt kisgépet, esetleg csak mobilt használj, mert az legalább kicsi és nem foglal sok helyet, így nincs is útban, nem fog zavarni, ezért legalább ott lesz nálad. ez a közép kategória szerintem teljesen értelmetlen önbecsapás. persze nem kötelező egyetértened velem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!