Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Itthon hol lehet venni/rendeln...

Itthon hol lehet venni/rendelni fotóstáskát?

Figyelt kérdés
Itt most nem a tipikus nagy és esetlen táskákra gondolok amiket a fényképező gyártók is forgalmaznak, hanem stílusosabb, egyedibb, ténylegesen táskaként viselhető darabokra. Ezekhez hasonlóakra gondolok: [link] csak itthoni, vagy legalább európai boltból.

2015. aug. 6. 13:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Az általad linkelt weboldalon két kattintással találtam meg az európai forgalmazók listáját, amiről kiderült például, hogy legközelebbi üzlet Ausztriában van, viszont van egy halom egyéb webshop, ahol rendelhetsz.
2015. aug. 6. 16:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Azt én is megtaláltam, csak gondoltam hátha van itteni márka.
2015. aug. 7. 09:59
 3/4 anonim ***** válasza:

ha neked tetszik, akkor lehet, hogy megér annyit, hogy valami egyéb dolgoddal összekötve kiruccanj érte Bécsbe, de talán rendelni tőlük is lehet, nem csak magyar boltoktól.

a LV boltban talán lehet kapni ezt is:

[link]

bár szerintem ez is ugyanolyan ronda, mint az összes többi LV táska, ed nekem azok se tetszettek, amiket te linkeltél, szóval az ízlésünk aligha vág egybe...

2015. aug. 8. 10:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Furcsa kis ridikülök annyi szent>...egyébként ha már európa ok akkor az ebay-el mi a baj? hatalmsas választék olcsó ár....akár postaköltség nélkül ha 14 ezer alatt van még vám sincs...
2015. aug. 9. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!