Ebayrol lehet megbizhatoan rendelni dslr-t?
"ebayrol lehet megbizhatoan rendelni dslr-t?"
Igen és bármit mást is.
"Láttam hogy ebayen 110000 ft ert mar lehet kapni. Csak nem tudom hogy megerne e onnan venni mert szerintem megpiszkaljak ott szerinted?"
Nem "piszkálják" meg. Azt kellene megnézned, hogy honnan érkezne a cucc. USA vagy EUn kívüli cucc? ( Egyébként gyanítom, hogy esetedben igen a válasz )
Mert akkor máris rászámolhatod a szállítási díjat + vámot + vám kezelési költséget és rá fogsz jönni, hogy ennyíért itthon is megkaphatod.
Az ebay egy nagy gyűjtőmedence, nem lehet általánosságban kijelenteni, hogy biztonságos ott vásárolni. Az adott eladót kell nézni. Ha van rengeteg pozitív vélemény róla, akkor jónak számít.
A másik részét írta az első válaszoló. Ha olcsó, nem EU-s, fizethetsz vámot és áfát.
Kínából? o.O Én bizalmatlan lennék az eredetiségével kapcsolatban...
Vám (és főleg ÁFA) akkor is van, ha giftet írnak rá, ráadásul esetleg meg sem kérdezik mennyiért vetted és a piaci ár alapján fizetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!