Mit ajánlotok Youtube-s videókhoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

DIY blogomat szeretném egy szinttel feljebb emelni, és videókkal szemléltetni a bejegyzéseket.Milyen kamerát ajánlotok?Fényképezőgépet?Főleg sony vagy canon érdekelne.Fontos lenne, hogy nagyon éles képet csináljon!!!Max. 200 ezret szánok rá.

2015. júl. 27. 11:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Én videózok már 2 éve,és hidd el,bármilyen kamera,ami tudja a full hd felbontást,megfelelő.A youtube úgyis átkonvertálja a szabvány felbontásra.Sokkal fontosabb a fényforrás,világítás,derítés.Hogy árnyékok nélkül,teljesen valósághűen add vissza a színeket,ne csillogjon.
2015. júl. 27. 12:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Tudsz is ajánlani valamit?Az a baj, hogy ami nekünk van, azok inkább fényképezők, és a videófelvételük nagyon gyenge.Viszont én évek óta szeretnék egy gépet, akkor olyanba fektetnék, ami videózni is jó minőségben tud.Te milyen típussal dolgozol?
2015. júl. 27. 12:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem JVC Everio GZ-R15 van,kinyitható kijelzős,hogy lássam is magam,de mondom,a fény a fontosabb.Mert egy 50 ezres Sony is csinál olyan felvételt,mint az enyém.De nekem az volt a fontos,hogy zoomolásnál is éles legyen.Az enyém 40x optikai zoomos,de nem mindegy,hogy te mit akarsz videózni.Olyan dolgot,ami látszik picit messzebbről is,vagy olyat,amihez közelíteni kell,hogy jól lássa a néző.Nekem mondjuk blogom nincs,így a komolyabb fényképező nálam egy 8mp-es kamera,mert youtube főképen az úgyis csak piciben látszik.De ha te a videóidba képeket is akarsz beszúrni,akkor abból is komolyabb kell.
2015. júl. 27. 12:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Szerencsére a fényképezőink 16 pixel körül vannak, csak a videós funkciójuk nagyon gagyi.Nagyon szemcsés a felvétel.Amúgy szerinted érdemes olyan gépet venni, ami alapból fényképezőgép, de hd-s videót készít?Mert igazából ezek között vesztem el, mert jó lenne, ha mindkét funkciót ellátná.A fény meg ezek, természetes, hogy fontosabb tényezők, de ha már mindenképp veszek, akkor olyat vennék, ami tökéletesen ellátja a feladatát.:) Vagy érdemesebb egy ilyen handy camerát venni, mert azzal is tudok fotózni?
2015. júl. 27. 13:19
 5/8 A kérdező kommentje:

Amúgy ezzel a géppel szemezgettem korábban.Szerinted ezzel lehetne már komolyabb videókat készíteni?Mint fényképezőgép tuti ezt venném meg,de így, hogy videókat is szeretnék készíteni...Bár hd-s videót csinál...elvileg...

[link]

2015. júl. 27. 13:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Persze,vehetsz olyat,ami mindkettőt tudja,ha a videók és a fotók is ugyanolyan arányban készülnek.Nekem 90%-ban videóim vannak,képek csak az indexképek miatt vannak,meg facebookra,instagramra.Ez a kézi kamera csak kamera,fotózni nem tud.Én azért vettem ilyet,hogy lássam magam,mert a kombinált fotó-videó egyben gépeknél nem lehet kifordítani a kijelzőt,ott csak tükörből látod,amit felveszel.A Canon PowerShot SX60 pl.egy nagyon jó gép,fotózáshoz,videózáshoz is.65x zoom,full HD videó.Ha én le akarnám cserélni az eszközeimet,ezt venném.
2015. júl. 27. 13:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Teljesen jó ez a Sony is,amit linkeltél.Nagyon tetszik nekem is.:)))Szinte ugyanazt tudja,mint a Canon.
2015. júl. 27. 13:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben.Nagyon nagyon köszönöm!Nézegettem általuk készített videókat, boltban is érdeklődtem, de olyan flegmálk voltak...Köszi:)
2015. júl. 27. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!