Mi értelme van a drágább kameráknak? Mi a különbség?
A követklező miatt nem értem:
Pl lehet kiváló action vagy autóskamerákat venni 5-10 ezer Ft-ért, full HD-t tudja szinte már mind, és ennyi, tökéletes minőségben vesz.
na most ehhez képest vannak a 250 ezres kézikamerák, amelyek ugyanúgy nem tudnak zoomolni vagy max 4-6x-isat tudnak, azaz ez nem lehet az a tényező, amely miatt drágább, és ugyanúgy full HD-ban vesz mindent. Most akkor mi a frász a különbség, miért éri meg a kézikamot megvenni, ha egyszer a végeredmény ugyanaz lesz? Sőt, mi több, meg kell nézni a GoPro kamokat, 170-ért már 4K felvételt csinálnak, külső MIC csatlakozás, minden amit akarunk, és az is csak 160 ezer körül, van.
1, Tehát mi értelme akkor a "nagy múltú" Sony, Samsunk stb márkás kézikameráknak?
2, a "régi" (nem is olyan régi), de még nem HD-s márkás kézikamoknak is mi az értelme, ha egyszer az 5 ezres autóskam tudja a Full HD-t, ezek meg a 720x480-nál leragadtak, viszont ezeknél még megvan a 65x optikai zoom, ez igaz (és egyben ezt nem is értem, hogy a HD megjelenésével miért tűnt el a zoomolási lehetőség a kamokról)?
Szirty, áruld már el, mitől 1,3 megapixel a 320x240-es kép?
Szokásodhoz híven megint csak szakszavakkal dobálózol. A 320x240 az 0,077 megapixel...
Szakérts csak, máér vadászom, a válaszaidat.
#4: nos igen, a TV-k sokat spórolhatnának, ha pl 4-5 ezres akciókamerákkal vennének fel mindent, igazából a kutya nem venné észre a különbséget, az is full HD-s. soknak meg már van külön MIC bemenete, ez se gond tehát. gondold el, hány 100 millát takarítanának meg!!
mi meg alacsony költségvetésű kisfilmet készítünk, és ezért az autóskamera bizonyult a legjobbnak. kicsit vacak a hangja viszont sötétben is elég jó a képe, és fullHD.
"Szirty, áruld már el, mitől 1,3 megapixel a 320x240-es kép?"
Attól, hogy elírtam. Nem azt írtam le amire gondolok. Sajnos itt ez előfordult már mástól is. Gigasorry!
"Szakérts csak, máér vadászom, a válaszaidat."
Ok, megteheted.
Kívánom ez legyen az életben a legeslegnagyobb örömöd! :-D
Azért olvasd át te is amit írsz, mert néha vannak benne nem is létező szavak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!