A Nikon coolpix L31-es fenykepezogepem lehet hogy elromlott?
Figyelt kérdés
Nem reg kaptam egy Nikon coolpix L31-es fenykepezogepet, s masnap keszitettem vele egy felvetelt, ugy, hogy megnyomtam a felvetel gombot(a piros gomb a sarokban), s elindult a felvetel, majd egy kis ido utan(meg mindig ment a felvetel), megnyomtam az OK gombot, mire a felvetel megallt, majd mikor ujra megnyomtam az OK gombot, a felvetel folytatodott, majd mikor megnyomtam a piros gombot, a felvetel folytatodott, igy lett egy felvetelem egy kis osszevagassal. De tobbet nem tudtam ilyen OK gombos felvetelt csinalni, mert amikor meg egy felvetelt akartam csinalni, megnyomtam a felvetel gombot, majd az OK gombot akkor nem allt meg a felvetel, s nem tudom miert, pedig nagyon szeretnek meg ilyen felvetelt csinalni, igaz hogy a hasznalati utmutatojaban nincs benne hogy ilyet is tud, de szerintem ha mar egyszer sikerulr ilyet csinalnom akkor sikerulnie kene maskor is. Mit tegyek, hogy ujra csinalhassak ilyen OK gombos felvetelt?2015. júl. 6. 13:34
1/5 anonim válasza:
a OK gomb működik mert lehet hogy csak a gombnak van baja, hanem annak akkor lehet szoftver hibás, vidd el egy szervizbe biztos megtudják mondani mi a probléma
2/5 anonim válasza:
az OK gomb működik? (az előző vagyok csak le felejtettem a kérdőjelet)
3/5 A kérdező kommentje:
Az ok gomb mukodik, csak a felvetelnel nem, s a szuleim nem akarjak sehova se vinni, mivel nincs benne a hasznalati utasitasban.
2015. júl. 6. 17:16
4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudsz valami otletet, hogy meg hogy lehetne megoldani ezt a problemat? Amugy nagyon koszonom a valaszodat.
2015. júl. 6. 17:20
5/5 anonim válasza:
ugyan nem ismerem ezt a fényképezőt, de úgy gondolom szoftveres gag lehetett... ha alapból nem tudja ezt, akkor ez volt maga a hiba, de lehet hogy csak egy bizonyos beállításű rögzítés esetén engedélyezi a felvétel. Ha nem akarják szervízbe vinni, akkor írj egy emailt a Nikon supportnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!