Kétféle kamerát keresek filmezésre külön-külön max.300 000 Ft-ért. Melyik kamera készíti a legjobb lassított felvételeket ezen az áron, ill. melyik a legjobb vízalatti kamera?
Főleg DSLR-ek és egyéb 35 mm-es kamerák érdekelnek a filmes hatás miatt, tehát sportkamerák kizárva. Az a baj a vízalatti felvételekkel, hogy nem találok megbízható tokot vagy housingot a mostani kamerámra csak milliós magaslatokban. Ezért érdekelne egy kimondottan vízalatti kamera jó képminőséggel és zoomolási, fókuszálási lehetőséggel.
A lassított felvételnél is a képminőség és a minél nagyobb fps szám a lényeg. Előre is köszi!
Köszönöm a választ! Nem haragszom, megértem, valóban nagy összegről van szó. Szerencsére nem vagyok egy technikai analfabéta, ezért itt úgymond csak példákat vártam, amik alapján elkezdhetem a keresést, mert őszintén szólva nincs semmi, amin elindulhatok. Beírtam a keresőbe olyanokat, hogy "best underwater camera", "best high-speed camera" és vagy a legolcsóbb, legmihasznább, párezres nyaralókamerák jöttek föl vagy az 5 millió+os monstrumok. Az is lehet, hogy nincsenek is ennyiért kimondottan vízálló kamerák, hanem venni kell egy tokot (ami 1 milliónál kezdődik, ha azt akarom, hogy a második merítésnél ne ázzon be a kamera).
Egyébként valószínűleg csak az egyiket fogom megvenni, csak még nem tudom, mit szeretnék jobban: víz alatt filmezni vagy lassított felvételeket készíteni...
Ha neked csak a fullframe kamerák jönnek szóba
akkor azt a 600000-ret 1 kamera/fényképezőre kölsd,
mert ennyiért nagyon nincs választék fullframe kamerák között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!