Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Régi DSLR mellé mit vegyek...

Régi DSLR mellé mit vegyek videózásra?

Figyelt kérdés

Van egy régi, de pöpec Nikon D200-am, amivel nem lehet filmezni. Most azonban szükségem lenne egy jó minőségű videó készítésére alkalmas eszközre. Először arra gondoltam, hogy a D200-at lecserélem D7100-ra, azonban elég sok teszt elolvasása/megnézése után rájöttem, hogy a középkategóriás Nikonok nem ideálisak a feladatra.

Szeretnék minél kevesebbet költeni, tehát nem nyergelhetek át Canon-ra, mert akkor máris ugrik 400 ropi.

Gondolkodtam videókamerában, de nem nyűgözött le egyik sem. Egyelőre úgy látom, hogy egy videózásra kihegyezett MILC lenne a megfelelő.

Ti mit tennétek, ha ezt a feladatot 200.000 alatt kellene megoldani?

2015. jún. 24. 21:03
 1/1 anonim válasza:
Szia. Lehet h nem akarsz atnyergelni, de en ajanlom h ha olcson szeretned meguszni akk vegyel egy hasznalt canon 1100d-t kilencvenezerert amivel lehet videot kesziteni es tukros es ah ossz hibaja h az af bena, de ha jo videot akarsz ugyis manufokuszt hasznalsz
2015. jún. 24. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!