Panasonic FZ-200, mi a vêlemênyetek? (Főként videózásra)
Nekem kb. annyi véleményem van, hogy ennyi pénzért inkább egy belépőszintű tükrös gépet vegyél.
Pl: [link]
vagy [link]
De ha teszel hozzá még 20-30 ezret, akkor már 50-60 fps-el is videózhatsz 1280 x 720 felbontáson, a képek minősége meg messze fölülmúlja a Panasonic képeit. Az az ultra-zoom meg teljesen fölösleges parasztvakítás, a minősége meg borzalmas.
Tömören: felejtsd el ezt a kategóriát ennyi pénzért, ha vehetsz normális gépet is. Ha meg a minőség nem érdekel, akkor vegyél 40 ezerért gépet, mert annyiért is megkapod ezt az "élményt".
Szerintem igen, bár az csak 12 megapixeles. De a Canon 1200D már 18 mpix-es, talán az autófókusz is gyorsabb és az van egy árban nagyjából a Panasonickal. A Nikon D3200 is abban az árban van, és az 24 mpix-es, és gyönyörű képeket lehet vele készíteni. YouTube-on nézzél tesztvideókat.
Lehet, hogy én gondolom rosszul, de ha már fényképezőért 100-120 ezret akarsz adni, akkor egy belépő tükörreflexest vegyél inkább.
Vagy van még egy nagyon jó alternatíva: Canon EOS M
Ez lényegében mindent tud amit a tükörreflexes gépek, csak tükör nélküli MILC gép. Tehát inkább ilyeneket nézegess.
Azt még hozzáteszem, hogy ez a 600mm-es zoom jó a gépen, a komoly fényerője miatt, DE csak akkor, ha le van véve a képnagyság is. Én azt mondom ezzel a géppel csak 3-4MP el lehet viszonylag jól dolgozni MAX ISO400-al !! És itt egy link, egy brit pasas, aki ezzel a géppel foglalkozott: https://www.youtube.com/user/ghough12/videos
Ő tud segíteni neked ebben, de a videok kellőképpen hasznosak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!