Panasonic FZ-200, mi a vêlemênyetek? (Főként videózásra)

Figyelt kérdés

2014. szept. 18. 06:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem kb. annyi véleményem van, hogy ennyi pénzért inkább egy belépőszintű tükrös gépet vegyél.

Pl: [link]

vagy [link]

De ha teszel hozzá még 20-30 ezret, akkor már 50-60 fps-el is videózhatsz 1280 x 720 felbontáson, a képek minősége meg messze fölülmúlja a Panasonic képeit. Az az ultra-zoom meg teljesen fölösleges parasztvakítás, a minősége meg borzalmas.

Tömören: felejtsd el ezt a kategóriát ennyi pénzért, ha vehetsz normális gépet is. Ha meg a minőség nem érdekel, akkor vegyél 40 ezerért gépet, mert annyiért is megkapod ezt az "élményt".

2014. szept. 20. 23:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondod, hogy a 1100d-nek jobb a videó minősége és jobban is megéri?
2014. szept. 29. 19:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem igen, bár az csak 12 megapixeles. De a Canon 1200D már 18 mpix-es, talán az autófókusz is gyorsabb és az van egy árban nagyjából a Panasonickal. A Nikon D3200 is abban az árban van, és az 24 mpix-es, és gyönyörű képeket lehet vele készíteni. YouTube-on nézzél tesztvideókat.

Lehet, hogy én gondolom rosszul, de ha már fényképezőért 100-120 ezret akarsz adni, akkor egy belépő tükörreflexest vegyél inkább.

Vagy van még egy nagyon jó alternatíva: Canon EOS M

Ez lényegében mindent tud amit a tükörreflexes gépek, csak tükör nélküli MILC gép. Tehát inkább ilyeneket nézegess.

[link]

2014. szept. 29. 22:13
 4/5 anonim válasza:
Már biztos későn válaszolok, de azért elmondom én is a véleményem. Videozásra nagyon jó az FZ200. Ezt azért mondom, mert számos videot megnéztem, és egyikben sem csalódtam, mert mindegyik éles, és színes volt. Tehát videózásra jó! Ami hátránya viszont (és emiatt nem vettem), hogy a képen 12 MP-ben nagyon zajosak, még zajszűrés (NR) ellenére is! Jó képeket nagyon max 9MP-ben tud készíetni, de inkább csak 3-4MP-ben. Ha igazán jó videokat akarsz készíteni, akkor az FZ1000 a jó választás, ami már képekben is megállja a helyét. MILC-ben pedig kiváló képminőségre (és elérhető áron) az Fujifilm X-A1 és X-M1 a jó választás. Remélem segítettem.
2014. okt. 1. 16:10
 5/5 anonim válasza:

Azt még hozzáteszem, hogy ez a 600mm-es zoom jó a gépen, a komoly fényerője miatt, DE csak akkor, ha le van véve a képnagyság is. Én azt mondom ezzel a géppel csak 3-4MP el lehet viszonylag jól dolgozni MAX ISO400-al !! És itt egy link, egy brit pasas, aki ezzel a géppel foglalkozott: https://www.youtube.com/user/ghough12/videos

Ő tud segíteni neked ebben, de a videok kellőképpen hasznosak!

2014. okt. 1. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!