Mennyibe kerülnek azok a kamerák, amiket az autók műszerfalára szoktak tenni?

Figyelt kérdés
Mit kell róluk tudni? Milyen márkájúak a jók, és egyáltalán milyen árban mozognak?
2015. jún. 12. 23:45
 1/1 anonim ***** válasza:

A tukorre tenni jobb, mint muszerfalra, mert kevesbe takarja ki a latnivalokat.

En ilyet vettem:

SmartCommander FHD

En kulfoldon elek es egy itteni terjesztotol vettem mert nem mertem bevallalni hogy vmi kinai izetol vegyem ebayen es ha nem jo akkor herce hurca visszakuldeni.

Hasznaltam honapokig hibatlanul, ugyhogy a parom vett egy ugyanilyet, de o mar eBayen Kinabol, egy hangyafa$znyival olcsobban es az ove is mukodik rendesen. Az enyem marciusban volt egy eves.

Eddig csak kabelt kellett cserelni. A hosszu USB csatlakozo vege megserult es a kamera ki-be kapcsolt. Eloszor azt hittem a kamera hibas, de kiprobaltuk a parom kocsijaban es mukodott, rajottem a kabel kell a ludas legyen. Kicsereltem octoberben es azota hibatlan.

Mit kell tudni?

Felbontas: ez amit en vettem ez full HD. Ha nagytevere rakotjuk akkor sem esik szet a kep es kivaloan olvashatoak a rendszamok. Este is eleg jol lat (ami vilagitva van).

120 fokos latoszog - vannak ennel nagyobbak (140+) de ott mar enyhe torzitast fogsz latni. Nekem eleg nagy kocsim van es ez a kamera mutatja a motorteto elso ket csucsket plusz a mellettem allo kocsibol is egy picit.

Van rajta egy gomb, amit ha menet kozben megnyomok, akkor lezarja az eppen rogzitesben levo fajlt (es nem fogja ujra irni), vagyis ha valami erdekes tortenik az utakon megnyomom a gombot, kesobb rakotom a kamerat a szamitogepre es konnyu megtalalni a fajt (kis lakat lesz az icon mellett) es vissza tudom nezni. Ha semmi nem tortenik a fajlokat atirja, vagyis ha vmi fontos akkor "lakat" vagy lemented a gepre. Amugy a mappakat datumba rendezi. Be lehet rajta allitani h pl. 3 vagy 5 perces darabokat vegyen fel.

Ki/be lehet kapcsolni a mikrofont is. Ez azert jo, mert en pl. enekelek a kocsiban (meg neha anyazok) es nem kene ha rogzitodne a szep beszedem...

Ehhez eleg hosszu kabel jott, amit elvezettem a visszapillanto tukornel, az utas majrevas felett, hatra az utasules mogott, majd az utasules mellett elore es be van dugva a szivargyujtoba. 2ajtos a kocsi, nincs hatul sose utas, es meg nem volt idom szepen elrejteni a karpit moge de igy sem lehet latni a logo kabelt, ugyh teljesen jo.

Azt hiszem nem jon hozza memoria kartya, vagy ha megis akkor csak 4 giga. En meg anno vettem egy fenykepezohoz egy 32gigas memkartyat, de a fenykepezo mar nincs meg, ugyhogy ebbe a kameraba raktam a 32 gigas kartyat amire orakig tud rogziteni. Az elejen erdekes volt, minden nap este ujra neztem merre jartam, de idovel megunja az ember es mar csak akkor nezi vissza ha vmi baleset tortent.

Nekem volt egy balesetem amikor egy oreg foszer atment a piroson es telibe kapott oldalrol, es ha a kamera meg lett volna tudtam volna bizonyitani a biztositonak h nekem zold volt. Baleset utan amint kesz lett a kocsi rogton beruhaztam egyre.

Menet kozben USBrol megy, de van sajat aksija, birja egy darabig. Egyszer kezbe vettem es az utcan setaltam vele es videoztam a nepet majdnem egy oran keresztul. Erdekes volt, foleg, hogy senki nem vette eszre mert kisebb mint egy telefon es nem kell olyan tipikus "videokamera" pozban hasznalni.

2015. jún. 13. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!