Áruházból (220volt) szabad használt terméket venni?
72 óra garanciát ír, ami három nap. Ha apróhirdetésből veszek akkor még ennyi sincs, sőt egyáltalán nincs. És gondolom ezek azért ellenőrizve vannak nem? Nem adna el hibás, leharcolt pont gari lejárta után tönkremenő gépeket az üzlet? Nem tenne jót az üzletpolitikájának az hogy egy-egy vevőt elveszítsen.
Bár ez újnál is előjöhet tudom...
Bárhol vehetsz használt cuccot..
amikor megveszed, akkor kell alaposan megnézni, és otthon tesztelni..ha az első nap nem találsz hibát, akkor soha..
nem véletlen a 72 óra..annak elégnek kell lenni a bevizsgáláshoz.
Én rengeteg fotós cuccot (drágát is) vettem használtam, eddig nem volt semmi gond. Ki kell próbálni, mielőtt megveszed. Ha valami drágább cuccot néztél ki, én rászánnék egy napot, hogy elhozzam személyesen, ne legyen gond.
Egyébként nem hiszem, hogy arra utaznak, hogy hibás gépet adjanek el, akkor nem vállalnának rá 3 nap garanciát sem, hiszen rögtön kiderülni, hogy nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!