Van-e olyan DSLR váz, ami "fényerős"? Vagy ezt kizárólag az objektívek adják?
Figyelt kérdés
Tudom hogy őrült hülyeséget kérdezek. De felmerült bennem, hogy ha van egy nagy teleobjektív, (1200mm és 3xos Barlow) és sötét képeket készítek vele - nem csoda tudom, (hiába emelem az ISOt és csökkentem a záridőt, a mozgások miatt nem mehetek 1/250 alá - ez a legalja már) nem akarok "szemcsés képet" így abban gondolkodom, hogy egy váz is segíthet ebben vagy erről tegyek le? ... Most d3200-am van, ha fejlesztenék, akkor van esély, hogy jobb géppel több fényt tudok "gyűjteni" a szenzorhoz? ... Jobb szenzor jobb minőség alapon. Tudom hogy hüe vagyok ehhez de a csövet nem cserélem le - nem tehetem meg. Szóval cső marad, max a váz cserélődik- ha jobb lesz az eredmény.2015. máj. 31. 16:20
11/11 anonim válasza:
"Akkor nem igaz a Pentax + 3 f értéke?"
De igaz. A beállítható tartományra.
Ez azonban egyáltalán nem jelent jobb zajkezelést, csak annyit, hogy magasabb érzékenység is beállítható mint a D3200-on. Persze az ezzel járó jóval magasabb zajjal együtt.
Szóval zajban nincs 3 fényérték előnye, sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!