Lehet konstrukció hibás az androidos telefonom?
Figyelt kérdés
2012-ben vettem az okos telefonom és 3D-s makro képeket csinál. Sorra nyerem vele a fotópályázatokat makro kategóriában. Ha kirakom a gépre háttérképnek egyszerűen, aki ránéz tériszonya van a képtől. Csomó fotómat hívattam elő és előhívás után is szinte életre kelnek a képek, amiket azzal a géppel csináltam. Egy fényképész annyit mondott rá, mintha két blende lenne benne, mert normál körülmények között nem lehetne éles. Két blende tudtommal a normál gépekben van nem telefonban.2015. máj. 24. 10:12
1/5 anonim válasza:
Ha én ezt érteném??
Soraidban dícséret van az elkészült fotókról és konstrukció hibásnak véled a géped?
És mi lenne a hibája szerinted?
2/5 anonim válasza:
Fényképezőgépekbe elég egy blende, sok kompaktban nincs is.
Telefonokban egyáltalán nincs.
Láthatnánk pár példát azokból a hihetetlen fotókból?
3/5 anonim válasza:
Telefonnal macro pályázatot nyerni, aki meg ráköltött 2-3száz ezret a gépére, az meg menjen a sunyiba. Engem is érdekelnének a képek, már ha vannak és nem troll a kérdező...
4/5 anonim válasza:
Nekem már pusztán ennek az elolvasásától is tériszonyom van!! Meg a fényképésztől is!! Megyek is makrófelvételezni, mert van 1-2 olyan objektívem, amiben még blende sincs!!
5/5 anonim válasza:
Ha előbb tudtam volna, hogy telóval is lehet ilyen badass képeket készíteni, esküszöm, nem vettem volna fényképezőgépet!
Viszont engem is érdekelnének azok a képek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!