Ha a külső mikrofonos fényképezőgép mikrofonkábelét meghosszabbítom pl 5 m-rel, lesz bármi gondja?
Pl link egy ilyen fényképezőgéphez, ami tehát gyári + puskamikrofon:
Ez egy stereo 3,5 jack dugóban végződik, de csak kb 30 cm-es kábelt adtak hozzá. El akarom vinni a hangot messzebbre (mármint a hangfelvételét azaz a mikrofont). De az a kérdésem, hogy ezt direkt csinálják ilyen rövidre mert csak így működik vagy ha jól van bekötve a hosszabbító kábel, akkor nyugodtan vihetem elvileg bármilyen messze is?
Vagy esetleg ott már jönnek olyan kérdések is, hogy bezajosodhat, búghat vagy nem lesz elég a táp amit kap a fényképezőgépből?
oké de milyen hosszabbítóra gondolsz? tehát ha jó minőségű kábellel megtoldom + 5 m-rel, ugyanígy stereo jack alj/dugóval, akkor ez simán kivitelezhető és nem fog bezajosodni? azt mondod h egyszerűen csak az átlag igények miatt szabják ilyen rövidre, de ha valaki messzebb akarja vinni, azzal sincs gond?
megvallom, azért ekkora kérdés ez nekem, mert eddig sokat szenvedtem a kondi mikrofonokkal, mármint a kábelekkel, és hiába volt nagyon jó minőségű, igazából sose találtuk az okát, hogy miért is szed össze annyi zajt. és ezért ütötte meg a szemem ez a fényképezőgéphez gyártott típus, hogy vajon csak a praktikussági okok miatt ekkora amekkora vagy eleve hosszabbal nem is működne mert bezajosodna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!