Hogy tudnék egy külső tápegységet rákötni a fényképezőgépemre? (hogy ne kelljen használnom az AA akkukat)
Time lapse videókat készítek (állványra rögzítem a gépet, minden X másodpercben készül egy kép, akár órákon keresztül, és ezeket összefűzöm videóvá), de ez elég energiaigényes a gépemnek.
Ezért gondoltam arra, hogy összerakok egy kisebb 5,5 - 6 voltos tápot (ami helyettesíti a 4 darab AA ceruzaelemet), és így nem is kell folyamatosan ki-be kapcsolgatnom a gépet hogy spóroljak az energiával.
Létezik ehhez valami adapterszerű szerkezet amivel egyszerűen meg tudom oldani?
Még csak ilyen "két drótos" megoldást próbáltam ki, hogy kivettem az akkukat, és két szál drótot a helyes érintkezőkhöz tettem, de nem tudtam bekapcsolni a gépet.
na az értelmes válaszadó... azért pár óra folyamatos fotózás után egy DSLR is kidől(átlagban 500-600 képet bírnak egy akksival)...
ez meg valszeg egy kompakt lehet abból ítélve h AA akkuval megy...
rendes akksis gépekhez általában van hálózati csati, de AA-shoz valóval még nem találkoztam :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!