Milyen eszkozel tudom tisztitani az objektumot? (lencset)
Figyelt kérdés
Agrar fotos es videos reven a kamera elege nagy porban szokot lenni, es aztmondjak nem tesz jot a kamernak ha poros az objektumja, ezert keresek valami eszkozt ami jo a tisztitasara.
Kosoznom elore is
2015. ápr. 20. 19:26
1/7 anonim válasza:
A por árt a lencsének (objektív egyébként, nem objektum), tehát törölgetni nem szabad, mert karcos lesz. Régebben lehetett olyan ecsetet venni a fotós boltban, amelynek a nyelében egy kis gumitartály volt, és az összenyomásával levegőt lehetett fújni a lencsére, illetve eltávolítani a finom ecsettel. Nem tudom ez létezik-e még, jó pár éve vettem, akkor sem volt olcsó. Várj még néhány választ, hátha lesz használhatóbb is.
2/7 anonim válasza:
Ilyet (vagy hasonlót) javasolt beszerezned: [link]
3/7 anonim válasza:
Objektum, he? Sejtem, mit jelent az agrár fotós, bár így még nem hallottam.
Vegyen kend körtepumpát meg a fent mán bemutatott Lenspen tisztítótollat.
4/7 A kérdező kommentje:
Az nagy bajt jelent, hogyha olyan anyagal torolgettem mint a szemuveg lencsejet szokas?
2015. ápr. 20. 21:20
5/7 anonim válasza:
Én a szemüvegem nagyon finom kendőjével szoktam törölni,és van még hozzá,olyan nedves kendő,ami direkt erre is használható.
7/7 anonim válasza:
A szemüveg törlő akár jó is lehet, ha csak koszt, és nem port akarsz törölni. A port csak beledörzsölöd, ha előtte le nem fújod róla. Megjegyzem én a szemüvegemet is vízzel tisztítom először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!