Miért nem célszerű a TV képernyőjét száraz ruhával tisztítani?
Pontosabban:
A száraz ruhával történő dörzsölés (törölgetés) sztatikusan feltölti, ha addig nem is, de utána úgy vonzza a porszemeket, mint szivacs a vizet, ennél rosszabbat nem is lehetne tenni, a finom karcolásokon kívül.
Marhaság. Erre nincs jó válasz. Ha vizessel tisztogatod az meg befolyik a masinába és tönkreteszi.
Ez egy jó becsapós kérdés volt, mert mert csak azt bizonyítja, hogy semmivel sem jó a tvt ba..tatni:)
Ülj le fiam 1es.
T. Előző!
1. A kérdés fizikai jellegű volt. Ha nem válaszolsz, bizony Te kapsz 1-est, de nem tőlem, én nem osztályozok itt, nem érzem magam feljogosítva, még akkor sem, ha nem értek egyet.
2. Azok a szavak jelentenek Nálad valamit, hogy nedves, nyirkos? Mert nedves tisztítókendővel, amelyből nem facsarom ki a nedvet (mert nem is áll szándékomban és ügyelek rá) bizony szépen meg lehet tisztítani.
Okoska! Megnyugodhatsz, te jó választ adtál, én meg viccre vettem.. amit úgylátszik te nem értesz.
Ez vicces xd..
Olvass a sorok között is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!