Most szeretnék egy jobb fajta fényképezőgépet venni. Szerintetek melyik a jobb? A NikonD3200, vagy a Samsung NX300? (Tapasztaltabbak válaszát várom! ) :D
A kettő teljesen más kategória. D3200 jobb választás, mert könnyebben bővíthető. De! Bonyolultabb.
Laikusnak, márpedig kérdésed alapján az vagy, a Samsung lenne jobb választás. Úgyis automata üzemmódban használnád a d3200-t is..
"Azt nem értem ,hogy a többi ember miért szidja a MILC gépet,mert nagyon sok,profibb tükörreflexes gépnél is jobb."
Ezt ki tudnád fejteni kicsit részletesebben, kérlek? Tehát hogy konkrétan miben jobb egy profibb(?) tükörreflexes gépnél egy MILC?
Egyébként elég gáz azért ajánlani valamit, mert neked az van. Még csak azt sem tudjuk, hogy használtál-e valaha DSLR-t, és van-e konkrét érved ellene, vagy még sosem próbáltad, csak épp NX300-ad van, tehát szerinted az a jobb...
Nekem van dslr és milc is (mindkettő Canon). A milc szükségmegoldásnak jó számomra, amikor nincs kedvem cipelni a gépet, és úgymond "lényegtelen" képeket csinálok.
A képminősége nem rossz, nem azzal van a gond, de lassú. Még egy normálisabb objektívvel is. Miután dslr-hez vagyok szokva, ez idegesít. Egyébként nem rossz gép a milc, ha automatán akarod csak nyomkodni. Viszont az aksija (legalábbis az enyémnek) kb semmire sem jó.
Azt mindenesetre kijelenthetjük, hogy nem jobb, mint akármelyik dslr, akár a kezdő vázakat is beleértve. Egy előnye van: kicsi és könnyű.
Ha nem akarsz állítgatni, objektíveket vásárolgatni, vedd a milc-et. Ha akarsz, akkor a tükröset.
>nagyon sok,profibb tükörreflexes gépnél is jobb
Miért is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!