Miért nem működik rendesen?
Figyelt kérdés
Nikon Coolpix L830-amba akár alkáli, akár újratölthető elemet teszek, néhány kép után kiírja, hogy az elemek lemerültek. Azonban az elemek nincsenek lemerülve( sőt, tele/ szinte tele vannak), a fényképező viszont nem így érzi. Az akksikat pedig így nyilván nem tölthetem fel, mert tönkre mennek, ha majdnem teli töltöttséggel bedugom őket még tölteni. Tapasztalatok?2015. ápr. 8. 18:10
1/3 anonim válasza:
Nekem ugyanez a hibám volt, csak egy sima samsung kompakt 2 akkus géppel.Mindenhol azt mondták vegyek új gépet. Vettem egy garnitúra varta akkut és egy spéci töltőt.
Ha érdekel:
Bár akkor még olcsóbb volt valamivel mindegyik, de ezzel napokig megy a gép.
Aztán kaptam egy ilyent:
és ezzel még tovább bírja.
Ajánlom az akkutöltőt mindenképpen vedd meg, majd feljavíthatod vele a döglött akkukat is. Nekem azokat is rendbe rakta,amiket kimértem és nem volt semmi benn a régivel való töltés után.
2/3 anonim válasza:
alkálival egy az hogy el sem fog indulni, semmit nem ér, újratölthetőből pedig ha régiek és mellé még kicsi is a mAh akkor lehet nem fogja bírni. De lehet valami zárlat is benne, ami miatt nem jól kezeli az elemeket. Mekkorák az elemek? Nekem VAPEX 2900mAh van két garnitúra, tökéletesek a gépembe.
3/3 A kérdező kommentje:
csak olyan elemeket/akkumulátorokat használok, amilyeneket a használati útmutató engedélyez.
így szól a felsorolása:
4db alkáli elem, vagy
4db EN-MH2 újratölthető akkumulátor, vagy
4db lítium újratölthető akkumulátor.
2500 és 2600 mAh-eseket használok, AA méretűek
2015. ápr. 24. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!