Hogyan tudnám beállítani rendesen SL300-as fényképezőgépemet?
Kísérleteztem különböző opciókkal mert most tanulom használni a gépet. Kezdő vagyok. Ma csináltam pár darab képet a villany fénynél és az nagyon sárga lett. Hogyan tudnék ezen javítani. Villanyfénynél készítettem a képet. De akkor ez ennyire látszana a képeken is? Illetve nem tudom össze függ e lehet nem de egy izzósor előtt álltunk és abban is van sárga. Lehet ez a baj? Hogyan tudom a megfelelő fényviszonyokhoz beállítani a gépet?
Segítségeteket előre is köszönöm.
A konkrét gépet nem ismerem, de a fényviszonyoknak megfelelően kell beállítanod a fehéregyensúlyt. A legtöbb gépen automatára van állítva, ami megpróbálja eltalálni, de nem feltétlenül sikerül neki.
Ha a gépeden van ilyen beállítás, akkor keresd meg a megfelelőt (szokott lenni napfény, árnyék, neonfény, sima égő, stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!