Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » DSLR videónál hogy küszöbölhet...

DSLR videónál hogy küszöbölhető ki a zaj?

Figyelt kérdés

Sokszor tapasztaltam meg, hogy a sötétebb részek, vagy akár egy fekete háttér könnyen zajosodik. Például egy fekete feszített textil vagy laza függöny előtt ülő ember, maga jól néz ki a háttér meg borzalmas, de ha jobbam megvilágítom, akkor a fekete kopott szürkének hat, és mondjuk a gyűrődések, hullámok is erősebb árnyékot vetnek...hogy küszöbölhető ez ki?

Mekkora ISO az ami beltérben még használható videónál, de még nem zajosít?

2015. ápr. 6. 15:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Én nemrég vettem egy Nikon D3200 DSLR-t, annál a 400 még szinte teljesen tiszta, a 800 pedig enyhén zajos, de sokkal fényesebb.. Kéne a fényképeződ típusa, akkor többet tudunk mondani, vagy írj privátot.
2015. ápr. 6. 18:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Nekem is D3200-am vna, de ez úgy tudom az objektívtől függ...
2015. ápr. 6. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!