Rendeltem az sjcamtól egy kamerát és még nem érkezet meg? (többi lent)

Figyelt kérdés

tehát rendeltem az sjcam.com-ról egy kamerát és és egy emailben küldöt egy oldalt ahol figyelemmel követhetem a lépéseket... elvileg hétfőn volt az utolsó üzenet az hogy most érkezett meg magyarországra (ezt pirossal bekereteztem) és azóta már csütörtök van és még mindig nem jött meg! azt olvastam hogy elvileg általában 2 nap és max 3-4 nap. ez a harmadik nap és türelmetlen vagyok

(gondolom repülővel érkezet budapestre és én pécsen lakok)

[link]

2015. márc. 26. 19:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor már nem kell sokat aludnod.
2015. márc. 26. 19:37
 2/5 A kérdező kommentje:
még mindg nem jött meg :(
2015. márc. 27. 14:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Mondjuk megjött,akkor átnézik a csomagokat a vámon aztán

elviszik a központi elosztóba onnan pedig Pécs.Ezután a csomag kézbesítő.

Ha van kódod a küldeményhez akkor a postán tudsz érdeklődi mi van vele.

2015. márc. 27. 15:12
 4/5 anonim válasza:

Végül megjött? És mivel rendelted, mármint milyen kiszállítócéggel ? mint pl. Aliexpress-en van a China Post Airmail, Swiss Post...stb.

Mennyi volt a kiszállítás, a kamera (ft-ban), és fizettél valamit pluszba aztán ?

Köszi.

2015. máj. 4. 15:52
 5/5 A kérdező kommentje:
megjött kicsit túl türelmetlenkettem de amúgy maga a kamera 21.000 ft volt és semmi mást nem fizettem kb 2-3 gét volt még megjött ez már régenn volt XD bocsi. nem tudom mivelt hozták milyen fajta postával de azt tudom hogy ingyenes volt a posta. nagyon megvagyok vele elégedve csak az a gond hogy egy hónapja nem tudok vele felvenni mert parkourhoz vedtem ész öszetörtem az ujjamat :D szépen nézett ki és még egy jó két hét még teljesen meg gyógyul de szé videók készült a törés előtről :D
2015. máj. 11. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!