MILC tapasztalatok? Érdemes Dslr mellé?
Érdekelne, hogy van-e valakinek ezzel tapasztalata. Harmadik gépnek érdemes venni olyan helyzetekre, ha nem akarnám magammal vinni a tükrös gépet?
Tükrös után mennyire kielégítő a használata és a képminősége? (kereső hiánya, beállítások elérhetősége, stb).
HARMADIK gépnek? Semmiképp.
Ha jó minőségű képeket akarsz, ugyanannyit bele kell ölnöd, mint egy DSLR rendszerbe és megfelelő objektívekkel már nem is lesz olyan kicsi. A Sony A7 sorozata mondjuk jó, de azok félmilliós vagy drágább gépek. A többi a tükrös után kissé bénácska lesz.
Köszi a véleményeket. Én is attól tartok, hogy tükrös után nem fogom szeretni. De pl. nyaralásnál nem szívesen vinném ki a tükrös gépet a homokos strandra, ugyanakkor jó lenne pár használható kép a gyerekről. Objektíveim már vannak, Canon milc-re rá lehet őket tenni, ha jól néztem.
Arra gondoltam, hogy egy Canon M + 22mm pancake esetleg jó lenne. Az a páros méretben nem lenne túl nagy, és APS-c szenzoron nem is lenne annyira széleslátó.
Van még egy régi Fuji kompaktom, lehet, hogy akkor elviszem azt, csak akkor le kell mondanom a RAW képekről. Nehéz visszalépni, ha már megszokta az ember a tükröst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!