Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Hogyan tudok egy JVC GRD23E...

Hogyan tudok egy JVC GRD23E videókameráról átmásolni felvételeket laptopra?

Figyelt kérdés
A laptopon nincs DV csatlakozóhely, ezért rendeltem egy Firewire IEEE 1394 6/4 pin. kábelt. Ez a kábel elég ahhoz, hogy jó minőségben megtörténjen az átmásolás? Válaszokat előre is köszönöm!

2015. febr. 27. 12:49
 1/6 anonim válasza:

Szia!

A kérdés az, hogy Firewire IEEE 1394 6/4 pin. kábel amit rendeltél (így néz ki: [link]

van olyan bemeneted a laptopon?

Ha neked nincs, ismerőseid körében van asztali dvd író?

Mert úgy egyszerűbb. Én úgy másoltam át.

2015. márc. 5. 13:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Pontosan olyan a fire-wire kábel, amit a linkben küldtél. Sajnos nincs a laptopon, sem az asztali PC-n ilyen bemenet. Ha vennék használtan egy dvd írót, hogyan tudom megoldani az átvitelt? Nem károsodik az anyag minősége?
2015. márc. 5. 14:29
 3/6 anonim válasza:

Ha nincs ilyen bemeneted, akkor felesleges a kábel.

Ha veszel használtan asztali dvd írót olyat vegyél amiben van HDD (winchester) arra be másolod,(lejátszod - felveszed) ehhez elég egy DV kábel ( [link] azt hiszem ilyen kimenet van a kamerádon.

Miután bemásoltad, kitudod írni dvd lemezre a videót, azt már kedved szerint tudod módosítani a laptopon.

Ha HQ minőségben csinálod (asztali dvd-nél egy választási lehetőség) akkor nem nagyon romlik a minőség.

2015. márc. 5. 16:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Szia! két lehetőségem maradt, vagy veszek egy usb-firewire adaptert, vagy amit ajánlottál használtan egy dvd írót. Hát, nem tudom melyik lenne gazdaságosabb... Mindenesetre köszönöm a segítséged! Ha volna további tanácsod, ötleted örülnék neki! Köszi, O.
2015. márc. 6. 12:06
 5/6 anonim válasza:

Szia!

Eddig ezt azért nem ajánlottam, mert kell hozzá szoftver is.

De itt adnak hozzá: [link]

Ugye van ilyen lehetőséged a kimenetben?

2015. márc. 7. 08:14
 6/6 A kérdező kommentje:

Szia,

Bocsi, de csak most vettem észre az üzeneted!

Megvettem az ieee firewire 1394 6/4-es kábelhez az usb firewire adaptert, ami így néz ki: [link] ,de sajnos az asztali gépem nem ismeri fel. Azt olvastam, hogy valószínű nem kap elég energiát a csatlakozón keresztül. Teljesen tanácstalan vagyok, azt hittem kábelekkel ez megoldható, de látom ez nagyon nem így van! Volna egyéb javaslatod, vagy marad az asztali dvd író?

2015. ápr. 3. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!