Hogyan tudok egy JVC GRD23E videókameráról átmásolni felvételeket laptopra?
Szia!
A kérdés az, hogy Firewire IEEE 1394 6/4 pin. kábel amit rendeltél (így néz ki: [link]
van olyan bemeneted a laptopon?
Ha neked nincs, ismerőseid körében van asztali dvd író?
Mert úgy egyszerűbb. Én úgy másoltam át.
Ha nincs ilyen bemeneted, akkor felesleges a kábel.
Ha veszel használtan asztali dvd írót olyat vegyél amiben van HDD (winchester) arra be másolod,(lejátszod - felveszed) ehhez elég egy DV kábel ( [link] azt hiszem ilyen kimenet van a kamerádon.
Miután bemásoltad, kitudod írni dvd lemezre a videót, azt már kedved szerint tudod módosítani a laptopon.
Ha HQ minőségben csinálod (asztali dvd-nél egy választási lehetőség) akkor nem nagyon romlik a minőség.
Szia!
Eddig ezt azért nem ajánlottam, mert kell hozzá szoftver is.
De itt adnak hozzá: [link]
Ugye van ilyen lehetőséged a kimenetben?
Szia,
Bocsi, de csak most vettem észre az üzeneted!
Megvettem az ieee firewire 1394 6/4-es kábelhez az usb firewire adaptert, ami így néz ki: [link] ,de sajnos az asztali gépem nem ismeri fel. Azt olvastam, hogy valószínű nem kap elég energiát a csatlakozón keresztül. Teljesen tanácstalan vagyok, azt hittem kábelekkel ez megoldható, de látom ez nagyon nem így van! Volna egyéb javaslatod, vagy marad az asztali dvd író?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!