AgfaPhoto Selecta 16 digitális fényképezőgép megéri az árát? Vagy tudtok mást ajánlani helyette?
Szeretnék egy olyan digitális fényképezőgépet beszerezni (újat!), amivel elsajátíthatom a fényképezés alapjait. Ehhez mindenképp olyan gép kellene, ami manuálisan állítható. Sajnos a kompaktok között ilyet nem találtam, csak a drágább kategóriájú gépek esetén.
Viszont nekem nincs 50 ezer ft-om jelenleg egy fényképezőgépre. Maximum 30 ezer ft-ot szánnék rá, és így akadtam az AgfaPhoto-ra.
Erről lenne szó, a tulajdonságai: [link]
Kérdésem az lenne, hogy megéri az árát? 30 ezerért be tudnám szerezni most akcióban. Alkalmas lehet az alapok megtanulására?
Vagy tudtok mást ajánlani erre a célra?
A konkrét tipőust nem ismerem, de ha jól látom, ezen sincs rekesz- vagy záridő-előválasztás.
Ezen kívül sincs semmi olyan extra tulajdonsága, funkciója, amivel bármelyik másik, hasonló árú készülék ne rendelkezne.
Szóval akkor nincs különösebb gond ezzel a géppel?
2. válaszoló: A Fujifilm S2800-as miben tud többet, vagy mivel jobb, mint ez? Kíváncsiságból kérdezem, mert megnéztem, és árban ugyanaz, szóval az nem döntő tényező.
Fényképezni, igen, de mint írtam, az alapokat akarom elsajátítani egy olcsó gépen, amin van manuális állítási lehetőség.
Amúgy nem akarok profi fotós lenni, megmaradnék hobbi szinten.
A digitális tükörreflexes gépet remélem viccnek szántad. Enyhén szólva többe kerül, mint amennyit én rászánnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!