Szerintetek tablóképet más fotókidolgozó helyen is tudnak előhívni, a mintaképek alapján?
Az osztállyal múlt héten voltunk egy helyen tablóképet készíteni.
De itt nagyon drága az utánrendelés, a városban egy másik helyen csak fele annyi!
Kaptunk 2 db 7x10-es fotót mintaként. Ha ezzel elmegyek az olcsóbbik helyre, szerintetek tudnak legalább ig. képeket csinálni nekem ott ez alapján, vagy esetleg még ugyanezt a méretet többszörösíteni?
A minimálisra szeretném szűkíteni a rendelésem árát, de a családból is egy-egy a nagyszüleimnek, keresztszüleimnek, mamáéknak, nővéremnek jár...
Köszi szépen!
Nyilván a fájlokat nem kaptátok meg, hogy magához kössön a fotós.
" tudnak legalább ig. képeket csinálni nekem ott ez alapján"
A 7x10-es papírképet szkennelve és 3,5x4,5 cm-es méretben kinyomtatva igazolványképhez tökéletes. Kérdés, hogy a többletmunkával is az lesz-e az olcsóbb. De ezt te is megteheted, ha a baráti körödben van valahol lapolvasó és nyomtató.
"vagy esetleg még ugyanezt a méretet többszörösíteni?"
Itt már nem érdemes csodákat várni, nyilván lehet nagyobbra nyomtatni, de a képminőség csak az eredeti 7x10-es papírképé marad.
Elmentem a fotókidolgozóba, és tökéletes minőségűek lettek :) Egyáltalán nem fizettem többet! Az eredeti fotósnál 1 db ig. kép 200 Ft volt, a fotókidolgozóban pedig (kicsivel kisebb mint az ig. kép, de a célnak megfelel) kb 80 Ft volt 1 db scanneltetéssel együtt :)
A fotósnál 800 Ft lett volna 4 db ig. kép, így meg 12 db-ot kaptam 1050 Ft-ért :D Azért ez nem mindegy :P
Egyedül csak 10x15 ös képet hívattam elő az eredeti fotóssal (350 ft 1 db), mert ehhez nagyítani kellett a képemet, és itt tényleg romlott volna a minőség ha fotókidolgoztatóba csináltatom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!