Milyen bridge gépet vegyek?

Figyelt kérdés
Max 150et áldoznék rá. Néztem a fujifilm hs50exrt nekem ez tetszik a legjobban de nem vagyok benne biztos hogy ebben az árban ez a legjobb. Zoomba nem feltétlenül kéne 50xes de azért 20on felül legyen. Mit ajánlotok?
2015. febr. 18. 11:35
 1/6 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés mennyire számít bridge gépeknél hogy ment e rawba? Mert ha annyira nem, akkor még a Sony hx400 ami szerintem nem rosz
2015. febr. 18. 11:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Én valószínűleg a Fuji X-S1-et venném. Ugyanazokat tudja, mint az általad említett gépek, de nagyobb a szenzora kisebb pixelszám mellett, ami jobb képminőséget sejtet. Mondom ezt úgy, hogy nem olvastam el róla tesztet, csak az adatlapot néztem át.

Egyébként RAW formátumra akkor van szükséged, ha a maximumot akarod kihozni a képeidből, de ha nem szeretsz bűvészkedni ilyesmivel, akkor teljesen felesleges.

2015. febr. 18. 14:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Ennyi pénzért én személy szerint már nem bridge gépet ajánlanék, hanem egy kezdő szintű DSLR-t. A Nikon D3200 kb 100 pár ezer forint. És ebben nyugodtan tudsz Raw-ban is fotózni, ha szeretnél.

De attól is függ a gépvásárlás, hogy mire szeretnéd egyáltalán használni.

2015. febr. 18. 21:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Jah csak dslrhez veszek 3-4 Obit és ott vagyok hogy 3-4százezer az meg nem mindegy. Kirándulás városnézés fényképezés ilyesmi,de leginkább sport fotó lenne hobby szinten
2015. febr. 18. 21:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Mondta valaki, hogy vegyél 3-4 obit hozzá?

Szerintem senki!

Én még pár évvel ezelőtt akcióban vettem egy ilyen kezdőszintűt, egy nagy obival együtt 55-300-as, és így fizettünk 220-at. És teljesen jól tudom használni. Van két obim, egy alap és egy teleobjektívem.

Sportfotózáshoz meg a későbbiekben kevés lesz a bridge, mert kevesebb funkcióval rendelkezik, mint egy dslr. És több tudás is igényel a sportfotózás.

De egy egyszerű kiránduláshoz szimplán elég a bridge.

Csak, ha a későbbiekben tovább tervezel, akkor már kevés lesz a bridge.

2015. febr. 18. 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nekem Sony DSC HX 300 van, nagyon meg vagyok vele elégedve, kiváló képeket csinál és zoom is van benne bőven. Majdnem úgy néz ki és pár opcióban hasonlít is egy dslr géphez, abban persze nem hogy nincs benne tükör xD. Szóval szerintem egy ilyet vegyél. Ha tokot meg állványt is veszel hozzá az is olyam 110 120 ezer között van és lesz egy tökéletes hobby felszerelésed.
2015. márc. 11. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!