Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen fényképezőgépet vegyek?

Milyen fényképezőgépet vegyek?

Figyelt kérdés
A fényképezőgépek és az akciókamerák között vacilálok, hogy melyiket lenne érdemesebb választani, mivel 50-60 ezer forintra gondoltam az akciókamera jobban fekszik, de viszont a fényképezőgépen pedig több a beállítási lehetőség jobban lehet vele fókuszálni, bár a felvétele nem tudom milyen egy fényképezőgépnek, de azt tudom, hogy egy akcíókameráé jó.Egyáltalán vetekedhet ez két féle eszköz egymással?

2015. jan. 15. 16:52
 1/1 anonim ***** válasza:

Bár laikus vagyok a témában, annyit azért elmondhatok, hogy szerintem kevés információt adtál meg.

Elsősorban azt kellene megmondanod, hogy mit szeretnél vele fényképezni/videózni? Mennyi plusz pénzt engednél még meg magadnak? Itt minden plusz 10 ezer forint sokat dobhat, mert míg 50-60-ból veszel egy jobb kompaktot, addig 80-100-ból már vehetsz használtan egy belépőkategóriás tükörreflexes fényképezőgépet kit objektívvel.

Adj meg minél több és pontosabb infot és majd a profik (remélem azok válaszolnak majd neked..) megmondják, h mi a tuti és mit kellene meg mennyiért.

De ahhoz adj meg minden részletet pl: Szeretnék szörföző embert kamerázni a távolban.. vagy: Szeretnék nagyon közeli virágot fényképezni amin rajta van egy méh és a virágcseppről tükröződöm.. meg ilyenek..

2015. jan. 15. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!