Kocka Cyca kérdése:
Hol találhatok fényképező gyűjtőket?
Figyelt kérdés
Van itthon jó pár ősrégi darab ,haszna nincs ,csak a helyet foglalja! Szeretném eladni őket! Facebook-on már probáltam ,de sehol senki,már vagy 30csoportban hirdettem! esetleg valami mást tud valaki?2015. jan. 8. 19:34
1/2 anonim válasza:
Index fórumok, hardverapró, egyéb ingyenes aprós oldalak (olx stb) vannak direkte fotós aprók is, a gugli megtalálja őket. Miket árulsz?
2/2 anonim válasza:
Én szeretnék venni régi filmes gépet, de lehet nem tudom megadni azt az árat, amit elvársz. Viszont én nem a polcon tárolnám és törölgetném, babusgatnám, hanem komoly használatban lenne. Persze attól függ milyen gép. Egy üzenetet kérhetek, hogy milyen gépeid vannak és kb. milyen árat szeretnél értük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!