Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Hol találhatok fényképező...

Kocka Cyca kérdése:

Hol találhatok fényképező gyűjtőket?

Figyelt kérdés
Van itthon jó pár ősrégi darab ,haszna nincs ,csak a helyet foglalja! Szeretném eladni őket! Facebook-on már probáltam ,de sehol senki,már vagy 30csoportban hirdettem! esetleg valami mást tud valaki?

#fényképezőgép #fenykepezo gyujtok #regi filmes gepek
2015. jan. 8. 19:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Index fórumok, hardverapró, egyéb ingyenes aprós oldalak (olx stb) vannak direkte fotós aprók is, a gugli megtalálja őket. Miket árulsz?
2015. jan. 17. 16:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Én szeretnék venni régi filmes gépet, de lehet nem tudom megadni azt az árat, amit elvársz. Viszont én nem a polcon tárolnám és törölgetném, babusgatnám, hanem komoly használatban lenne. Persze attól függ milyen gép. Egy üzenetet kérhetek, hogy milyen gépeid vannak és kb. milyen árat szeretnél értük?
2015. jan. 18. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!