A Media Marktban lehet fényképezőgépet kapni?
Webáruházban nézem a tükrös gépeket és mindegyik gép mellé oda van írva, hogy "A Szeged áruházban nem vehető át".
Hozzám ez az üzlet van legközelebb (50 km), és én ott szeretnék válogatni és megvásárolni a gépet, nem pedig online. Potyára nem akarok elmenni, ezért érdekelne olyanok válasza, akik járnak az említett üzletbe, netán vettek is ott személyesen fényképezőgépet.
De nincs olyan obival, amilyennel szeretném. Tehát szívesen rászánnék egy napot arra, hogy végigjárjak 4-5 üzletet, de megvenni sehol nem tudnám. Elmenne egy napom, végül gép nélkül kéne hazamennem. És ez több típusra is vonatkozik.
Olyan üzlet meg végképp nincs, ahol együtt van mondjuk 2 kiszemelt Nikon, 2 Canon, 1 Pentax. Mediában Pentax egyáltalán nincs, többiben raktáron nincs.
Már a kérdés leírásába is benne van:
"én ott szeretnék válogatni és megvásárolni a gépet, nem pedig online."
Megnézem, áttapizom, megveszem.
És a kérdés még mindig áll.
Hihető, hogy a Media Marktban nincsenek tükrös gépek, és csak online lehet megvásárolni? Vagy csak elírás lehet? Már nagyon rég voltam ott, ezért nem tudom.
Mi lenne, ha keresnél egy telefonszámot a neten, feltárcsáznád, és megkérdeznéd, hogy van-e nekik ott helyben az a gép, amit meg akarsz nézni? Így nem mennél potyára. Ennyit csak megérne a dolog.
Vagy esetleg fogod magad, egy napra felutazol Pestre, és ott megnézed az összeset.
Én is a jövő héten megyek gépet venni, szerintem is fontos, hogy az ember lássa és kézbe vegye a gépet, mielőtt megveszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!