Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Vélemény DM fotóelőhívásról?...

Vélemény DM fotóelőhívásról? Jó minőségüek a képek?

Figyelt kérdés
Érdemes ott előhivatni?

2015. jan. 4. 12:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy ők is a legnagyobb tömegtermelést végző fotólaborral a Cewe szolgáltatásával dolgoznak. A legtöbb hasonló cég (Rosmann, Média Markt, stb) velük dolgozik.

Hogy a minőség milyen, azt meg úgyis csak te tudod hitelesen megítélni, mert ami másnak megfelel, az nem biztos, hogy neked is. És persze a tömegtermelésben a minőség akár ingadozhat is.

Én már jó pár éve nem dolgoztattam velük (máshol se sűrűn hívatok elő papírképet), de akkor nem volt rossz a minőségük, de a Westendben a Pálvölgyinél jobb minőséget csináltak.

2015. jan. 5. 02:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Kezdetben még elment, családi képeket nagyobb mennyiségben adtam le hozzájuk.

Tavaly egy nagyobb mennyiségű stúdiófotózásom képeit adtam le - gondoltam adok neki egy esélyt. A normál és a prémium minőség között nem sok különbség volt, de a normál valami hihetetlenül rossz volt. Közelebbről megnézve (főleg az arcon) úgy néz ki, mintha valaki belerajzolgatott volna, vagy legalábbis valami "képregényes" effekt lenne rajta. Elsőre nem tűnt fel, csak mikor átnéztem.

Másképp hirtelen most nem tudom elmondani hogyan néz ki, de a lényege ez.

Azóta a fotózásom anyagait mindig egy bizonyos helyre viszem, egy laboráns barátomra bízom.

Szóval nekem soha többet Cewe.

2015. jan. 5. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!