Ez a gép és objektív megfelel egy hobbi fotósnak (Nikon D5200 + 18-55mm VR II objektív)?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mivel szeretek fotózni ezért úgy döntöttem, hogy beszerzek egy kezdő DSLR gépet amíg beletanulok a dolgokba. Kezdetben a fenti gépet szemeltem ki egy alap objektívvel, később pedig majd egy Tamron Nikon 70-300/F4-5.6 AF LD Di Macro -t veszek még. A kérdésem az, hogy ez a felszerelés megfelelő egy kezdőnek? Természetképeket (nem tájkép, hanem részletek kiragadás), macro képek, esetleg portrék készítése lenne a cél.
2014. dec. 29. 16:53
1/2 anonim válasza:
Szerintem tökéletes választás. És nem csak kezdőknek, mert ez a gép még évek múlva is jó társad lesz.
2/2 anonim válasza:
Az alapok elsajátításához bármi elég amivel képes vagy teljes mértékben magad meghatározni az expozíciót (értsd van M mód), de amíg nem tudod mire van szükséged ahhoz amit fotózni szeretnél addig használni sem fogod tudni azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!