Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Hogyan lehet a fényképezőgépem...

Hogyan lehet a fényképezőgépem memóriájából a törölt képeket visszahozni? Van olyan progi ami visszaállítaná és felismeri az usbn csatlakoztatott kamerát?

Figyelt kérdés
A fényképezőgépem memóriájáról(nem az sd kártyáról) törlődtek egy véletlen folytán a képek. Próbálkoztam mindenféle visszaállító progival(Pc inspector, Recuva,Easy Digital Photo recorvery stb) csak az volt a gond, hogy nem ismerték fel a fényképezőt pedig be volt dugva usbn. Csak a C és a D meghajtót ismerte fel a gépen.

2014. dec. 29. 15:00
 1/6 eNerdzsy ***** válasza:
Ha tényleg a gép memóriájából lettek kitörölve, akkor azoknak annyi!
2014. dec. 29. 15:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Jó lett volna tudni a fényképező pontos típusát!

Akkor lehetne drájvert keresni hozzá, ami felismerteti a géppel!

2014. dec. 29. 15:11
 3/6 A kérdező kommentje:

olympus 800uz

Köszönöm a válaszokat.

2014. dec. 29. 15:13
 4/6 eNerdzsy ***** válasza:

A kettes válaszoló félre értette a kérdést.

A helyreállító programok nem ismerték fel a fényképezőt, ami természetes és semmilyen "drájver" sem fog ezen segíteni!

Fenntartom az előző hozzászólásomat.

2014. dec. 29. 15:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem, az én NIKON, SONY gépemet, de még a Samsung mobilomat is azonnal felismeri a Windows7, feldobja a képek megjenítése ablakot. Az igaz, hogy stabil védelem van a számítógépen.
2014. dec. 29. 22:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez sajnos nem fog menni, mert a fényképezőgép Media Transfer Protocol-t (MTP) használ, amikor gépről tallózod, amin keresztül semmilyen recovery szolgáltatás sem boldogul. Nincs közvetlen hozzáférésed a gép belső memóriájához.
2014. dec. 30. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!