Szerintetek ciki, ha nincs "normális" fényképezőgépem, kamerám, ha egyszer nem is lenne kihasználva?

Figyelt kérdés

Van egy digitális BenQ gépem, de nagyon gagyi. A telefonommal jobbakat lehet készíteni ( és videókat is), valamint nemrég vettünk egy Samsunk galaxy K-zoom telót.

Mivel alig mozdulunk ki, és én is hülye vagyok az ilyenekhez, ezért feleslegesnek tartok kiadni 50-100 ezret egy gépre. ( főleg, hogy nem is tudom megvenni)

2014. dec. 7. 19:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az sokkal inkább ami a mai divat. A sok százezres bunkó nagy gépek mindenki kezében,feleslegesen,divatból.
2014. dec. 7. 19:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ciki, ha valamid nincs, ami a többieknek van. Azt hiszik sokan, hogy ez egy verseny, pedig csak önértékelési probléma. Nem attól lesz több valaki, hogy baromi okos telefonja van, vagy hét nyelven beszélő kütyü. Attól még üresfejű maradhat valaki.
2014. dec. 7. 19:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

ha feleslegesnek tartasz akkor minek vennél?

pld személy szerint nemszeretek fényképezni, helyben megnézem a dolgokat és kész, mégis valami érdekes dolgra rátalálok akkor előkapom a mobilt és lefényképezem és elég az nekem

fényképezőgépért nem adnák egy fillért sem

inkább vennék egy 20/25 000 mAh powerbank -ot és mobillal fényképeznék, de persze azt is akkor ha egy napon belül nem jutok konnektorhoz, hogy feltöltsem

2014. dec. 7. 19:58
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :) Az igazság az, hogy szeretnék, de 1. hülye vagyok az ilyenekhez. 2. mivel párom állandóan dolgozik, plusz idős, beteg rokont is el kell látni ( aki nem szereti, ha nem vagyunk otthon), stb miatt nálunk nem arról szól a hétvége, hogy hova menjünk. Évente 1-2x elmegyünk nyaralni, oda elég a telefon is. Szerintem. Bár igazán jó tájképeket ugye nem lehet csinálni vele, de ez van. Néha elmegyünk valahova, de előkapom a telefont, és kész :)

Mondjuk, én így vagyok a ruhákkal is. Sajnálok magamnak venni, inkább költeném ismeretterjesztő könyvekre :D

2014. dec. 7. 20:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Igazán jó képeket 2 millió forintos géppel sem készítenél, ha nem értesz hozzá! Azért meg felesleges venni egy komolyabb kompaktot, vagy belépő szintű dSLR-t, hogy aztán full automata üzemmódban használd, ugyanis a gép nem tudja, hogy mit szeretnél.
2014. dec. 7. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!