Trickentrack kérdése:
Vettem egy Nikon D3300 fényképezőt hogyan rakjam rá stabilan a nyakpántot és a mellé rendelt napellenzőt?
Figyelt kérdés
A gépet a 220volt.hu ról rendeltem a hozzá tartozó dolgokból vettem mellé egy napellenzőt de sehogy nem tudom rárakni az objekrív a legkisebb VR II 18-55mm es.
A nyakpántal hasonlóan vagyok sehogy nem tudom stabilan rögzíteni. A neten semmit nem találtam erről.
2014. dec. 18. 20:22
1/3 anonim válasza:
Mindkettő le van rajzolva a gép használatiában. A pánt befűzés az elején, a napellenző a vége felé.
2/3 gergoap válasza:
A napellenző az bajonettzáras, csak rá kell tekerni. Két helyen van egy illesztési pont. De nem értem, minden obihoz jár alapból napellenző, miért kellett külön venni? Az is lehet, hogy rosszat adtak hozzá.
3/3 anonim válasza:
Milyen napellenzőt vettél hozzá? Mert nem 100 hogy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!