Szemüvegesként hogy tudom használni egy fényképezőgép keresőjét?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy Nikon D5200 fényképezőgépet, viszont ma olvastam, hogy a dioptria korrekció nem elegendő az én látásomhoz.
Ti hogy oldottátok meg?
2014. dec. 14. 18:53
1/3 anonim válasza:
Leveszem a gumit a keresőről és úgy fotózok. A gond nem az, hogy a szemüveg miatt nem látnál rendesen mindent, hanem az, hogy a gumi összeszedi az arcodról a zsírt és aztán összekeni a szemüveget, amikor belenézel. Állítólag a Nikonok jobbak ilyen szempontból, de szerintem ez egy általános probléma.
2/3 anonim válasza:
Egy öreg fotós ismerős szemüveglencséből kivágatott egy téglalapot és a keresőre rögzítette és szemüveg nélkül nézett bele. Akkor még nem voltak ilyen flancos találmányok, hogy dioptria korrekciós kereső :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Tehát ez ne tartson vissza. Ez megnyugtató :)
Az a szemüvegből kivágás nem hangzik rosszul, lehet, hogy megpróbálom.
2014. dec. 14. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!